Днес обработваме онлайн поръчки до 16:00 часа.


Кошница

Няма продукти в твоята поръчка.

0 продукта 0.00лв.


Доставка

Сигурност при онлайн пазаруване

  • Ние няма да искаме от Вас пари предварително. Заплащането на всяка стока трябва да направите в момента на доставка, когато куриерът донесе Вашия продукт на посочен адрес.
  • Ние ще Ви изпратим продукта чисто нов, в оригинална опаковка и с цялата съпътстваща го документация, гаранционна бланка, касов бон и фактура.
  • Ние пазим стриктно Вашите лични данни и не допускаме трети лица да имат достъп до тях.
  • Ние гарантираме всички Ваши права, предвидени в Закона за Защита на Потребителите и Ви насърчаваме да бъдете активни потребители!
  • Ние не начисляваме скрити такси! Крайната сума за плащане се образува от цената на артикула + цената за доставка, описана по-долу. Ние никога няма да изискваме от Вас повече пари, отколкото е стойността, посочена на Вашата поръчка!
  • Ние ще Ви се обадим преди да изпратим избраната от Вас стока, за да ви дадем допълнителна информация и да се уверим, че всичко по направената заявка е наред.


Цена за доставка:
 
За София: 3.00 лв.
За други градове: 4.00 лв.

 

Пример: Поръчка на един брой преса за коса на цена от 50.00 лв. и доставка до гр. Варна ще се калкулира така: 50.00 лв. за пресата + 4.00 лв. за доставка до Варна = 54.00 лв. крайна цена, която се заплаща на куриера след получаване на пратката.

 

Всеки отделен артикул има различна цена за доставка в зависимост от неговото тегло и обем. Сайта ще изчисли автоматично цената за доставка, когато правите поръчка, а след това нашите консултанти ще се свържат с Вас по телефона за да потвърдят данните. Това обикновено се случва до няколко часа след задаване на поръчка в работно време, или на следващия делничен ден, ако сте направили поръчката си извън работно време.

 

Обичайно продуктите доставяме с наложен платеж, т.е. Вие трябва да ги заплатите на куриера в момента на доставка, ако предпочитате може да предплатите поръчката си по банков път, но моля първо се уверете, че търсените от Вас продукти са в наличност.

 

Поръчките се доставят до 2 работни дни след заявката, обикновено на следващия ден. За по-малките населени места доставката е в срок до 3 работни дни. Доставки се извършват в работни дни между 9 и 18 часа, като те може да се насрочват по желание на клиента за изпълнение до 12 или след 12 часа на обяд, но без конкретен час за изпълнение.

 

Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 дни от получаването, ако не е ползвана или с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 50 от Закона за Защита на Потребителите. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с Контакти. При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

 

За да проверите статуса на Вашата пратка, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл на регистрираните си клиенти заедно с името на куриерската служба, след което можете да направите справка по телефона или на сайта на използваната куриерска служба: